Massage en ttouch
Elke Zabel
Massage en ttouch
08/15/2018
1 min
0

T-Touch: De Kracht van Lichaamswerk en Balanstraining voor een Ontspannen Trimsalonervaring

08/15/2018
1 min
0


Bij Animaren zijn we trots om officieel gecertificeerd te zijn in het gebruik van T-Touch in onze trimsalon. T-Touch is gebaseerd op het begrip van de nauwe relatie tussen lichaamshouding en gedrag van dieren. Met behulp van lichaamswerk, balanstraining en speciale hulpmiddelen streven we naar ontspanning en het bevorderen van het welzijn van het dier. In deze blogpost delen we graag meer informatie over T-Touch en hoe we het gebruiken om honden op hun gemak te stellen, om te gaan met nervositeit en angsten, en om de trimsalonervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

De Kracht van T-Touch: T-Touch leert ons om op een respectvolle manier contact te maken en om te gaan met dieren. In de trimsalon is dit een van de belangrijkste aspecten voor ons: het bieden van rust en het creëren van een prettige behandeling. Met T-Touch kunnen we honden op hun gemak stellen en hun vertrouwen vergroten. Dit doen we door middel van zachte aanrakingen en het gebruik van verschillende bandages die het lichaam van de hond meer zekerheid geven.

Langere Behandelingstijd: Het implementeren van T-Touch in onze trimsalon kan betekenen dat de behandeling langer duurt. We nemen de tijd die nodig is om de hond op zijn gemak te stellen en een ontspannen ervaring te bieden. We vragen onze klanten hier rekening mee te houden, zodat we de beste zorg kunnen bieden aan hun geliefde viervoeters.

Verken T-Touch: Als officieel gecertificeerde gebruikers van T-Touch, zijn we enthousiast over de voordelen die dit biedt voor de gezondheid en het welzijn van de honden die onze trimsalon bezoeken. Voor meer informatie en verdieping in T-Touch verwijzen we je graag naar de officiële website van T-Touch: [link naar http://www.tteam-ttouch.nl/].

Conclusie: Bij Animaren geloven we in de kracht van lichaamswerk en balanstraining om een ontspannen en plezierige trimsalonervaring te bieden aan honden. Met T-Touch creëren we een omgeving waarin dieren zich op hun gemak voelen en zelfvertrouwen opbouwen. We zijn verheugd om deze effectieve technieken toe te passen en een positieve impact te hebben op het leven van de honden die we verzorgen.

Reacties
Categorieën