Asian fusion grooming

Omdat ik graag op de hoofte blijf van de nieuwste trend heb ik samen met 60 andere Trim professionals, heb ik  een Workshop Asian Fusion grooming gevolgd.
Deze werd gegeven door Pammie Carmichael-hogg, de beste in de wereld op dit gebied.

Dit model heeft wat langere poten een kort lijft en een schattig rond hoofdje, hierdoor is het niet alleen heel schattig maar ook makkelijk in onderhoud.


Asian Fusion Grooming is een combinatie van de traditionele modellen gecombineerd met de huidige trends uit Japan, Korea en Taiwan. Hoewel Asian Fusion Grooming ook op grote rassen toegepast kan worden, zijn vooral kleine hondenrassen met lang of wollig ha2015-01-22 18.10.45ar het meest geschikt. Typische kenmerken voor Asian Fusion Grooming zijn een rond hoofd en snuitje, ronde oren passend bij het hoofd, uitgesproken staart, lange en volbehaarde benen en soms in combinatie met het gebruik van accessoires zoals lintjes, extensions en kleurtjes.

Omdat ik  gediplomeerd Asian Fusion Trimmer ben, is het nu ook mogelijk om uw hond in dit model te laten zetten.Laat dit even weten voor u een afspraak maakt.

 

 

Over de schrijver
Elke is de eigenaar en het gezicht van Animaren trimsalon. Elke heeft 4 jaar dierverzorging gestudeerd en hiervan 3 jaar stage gelopen in een trimsalon. In 2014 Animaren na een grote verbouwing geopend. Nog steeds volgt Elke regelmatig cursussen en workshops om haar kennis en vaardigheden te vergroten. Zo heeft ze ondanks de cursus hondenmassage afgerond, hierdoor is het makkelijk om de hond ook tijdens de behandeling zo rustig mogelijk te laten zijn.
Reactie plaatsen