Borstel les Doodle

Behandelingen

Bij onze trimsalon kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen voor uw geliefde viervoeter.

Wij bieden verschillende opties, waaronder wassen, knippen, effileren, scheren, ontwollen en plukken.

Onze wasbeurten en complete behandelingen zijn gericht op de verzorging en het herstel van de vacht van uw hond. Tussentijdse wasbeurten zijn ook beschikbaar voor een snelle opfrisbeurt. Wij gebruiken alleen shampoo van hoogwaardige kwaliteit, speciaal ontworpen voor het type vacht van uw hond.

Als uw hond last heeft van een overmatige haargroei, kunnen wij deze inkorten of uitdunnen met behulp van effileren of scheren. Effileren is een techniek waarbij de vacht op verschillende lengtes en in verschillende modellen wordt geknipt. Dit is ideaal voor honden zoals Shi-tzu's, Maltezers, Boomers en Doodles Scheren is een methode waarbij de vacht wordt ingekort met behulp van een tondeuse. Dit kan op verschillende lengtes.

Ontwollen

Ontwollen is een behandeling die gericht is op het verwijderen van dode en loszittende onderharen. Deze behandeling is vooral geschikt voor honden zoals Berner sennen, keeshonden en golden retrievers. Bij deze behandeling gebruiken wij speciale shampoo en drogen we de vacht van uw hond met warme lucht. Hierdoor laat de wol los van de huid en vacht, en blazen we het uit de vacht. Dit zorgt voor een gezonde huid en vacht bij uw hond en vermindert de hoeveelheid haar in uw huis.

Ook voor ruwharige honden

Tot slot bieden wij ook plukken aan voor ruwharige honden. Bij deze behandeling verwijderen wij handmatig het loszittend dekhaar. De gebeurt om de 3 maanden en heet een stripvacht. Hierbij worden de helft van de haren verwijderd, zodat de vacht zijn ruwe uiterlijk behoudt. Deze behandeling is geschikt voor ruwharige honden zoals de Jack russel of Dashond (Teckel)


Onze professionele trimmers zijn gespecialiseerd in verschillende technieken en behandelingen, en zullen uw hond met zorg en aandacht behandelen. Wij begrijpen hoe belangrijk uw hond voor u is en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw hond zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling.