Borstel les Doodle

Vachtverzorging op Maat: Onze behandelopties voor uw Hond

Voorafgaand aan uw afspraak, nemen we de tijd om uw hond en hun vacht grondig te analyseren.

Wij geloven in maatwerk. Elk bezoek begint met een zorgvuldige intake, waarin we uw hond leren kennen en beoordelen welke behandeling het meest geschikt is voor hun specifieke behoeften. We willen ervoor zorgen dat uw harige vriend de best mogelijke verzorging krijgt, zodat ze zich comfortabel en tevreden voelen tijdens hun verblijf bij ons.

U kunt erop vertrouwen dat we uw hond met liefde en professionaliteit behandelen, vanaf het moment dat ze bij ons binnenkomen tot het moment dat ze stralend en tevreden naar huis gaan.

Behandelingen

We willen graag de aandacht vestigen op de uitgebreide verzorgingsopties die we aanbieden voor uw geliefde viervoeters. Onze missie is om uw hond er niet alleen fantastisch uit te laten zien, maar ook om hun vacht gezond en stralend te houden.


Optie 1: Wasbeurten en Complete Behandelingen πŸ›βœ‚οΈ

Onze wasbeurten en complete behandelingen zijn gericht op de verzorging en het herstel van de vacht van uw hond. We begrijpen dat elke hond uniek is, daarom passen we onze behandelingen aan op basis van de specifieke behoeften van uw trouwe metgezel. Tussentijdse wasbeurten zijn ook beschikbaar voor een snelle opfrisbeurt. We gebruiken alleen shampoo van hoogwaardige kwaliteit, speciaal ontworpen voor het type vacht van uw hond.

Optie 2: Effileren voor Prachtige Vachtverzorging βœ‚οΈπŸŒŸ

Voor honden met een weelderige vacht die af en toe wat beheersing nodig heeft, bieden we effileren aan. Dit is een techniek waarbij de vacht op verschillende lengtes en in verschillende modellen wordt geknipt. Ideaal voor rassen zoals Shi-tzu's, Maltezers, Boomers en Doodles. Het resultaat is een verzorgde en gezonde vacht die er prachtig uitziet en aanvoelt.


Optie 3: Scheren voor Precieze Styling βœ‚οΈπŸΎ

Scheren is een methode waarbij de vacht wordt ingekort met behulp van een tondeuse. Dit kan op verschillende lengtes worden uitgevoerd, afhankelijk van uw voorkeur en de behoeften van uw hond. Scheren is vaak ideaal voor honden die een eenvoudig te onderhouden look verkiezen of voor warmere seizoenen.


Optie 4: Plukken voor een Gezonde Vacht 🌿🧑

Voor honden met ruwharige vachten bieden we de plukoptie aan. Met de hand verwijderen we de dode vacht, wat zorgt voor een gezonde en natuurlijke uitstraling. Deze behandeling wordt aanbevolen om de 3 maanden voor een optimale vachtconditie.


Optie 5: Ontwollen voor Vachtonderhoud πŸŒ¬οΈπŸ•

Voor honden met een onderwol bieden we ontwollen aan. We gebruiken een combinatie van wassen, blazen en borstelen om de vacht te ontdoen van overtollige onderwol. Dit helpt bij het voorkomen van klitten en het houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend.

Bij Trimsalon Animaren begrijpen we dat het welzijn en de uitstraling van uw hond belangrijk voor u zijn. Daarom bieden we verschillende opties aan om aan uw specifieke wensen te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om uw viervoeter met liefde en zorg te behandelen, zodat ze zich goed voelen en er op hun best uitzien.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of om advies te krijgen over de beste behandelingsoptie voor uw hond. We kijken ernaar uit om uw harige vriend binnenkort te verwelkomen in onze salon!