Katten trimmen

Jouw kat met een stralende vacht

Cats Only

We begrijpen dat katten behoefte hebben aan een rustige omgeving, vooral tijdens het trimmen. Daarom hebben we een aparte trimdag zonder honden, zodat je kat in alle rust kan worden behandeld. Recente studies hebben aangetoond dat katten buitengewoon gevoelig zijn voor hun omgeving en dat stressvolle situaties hun welzijn kunnen beïnvloeden. Als solitaire dieren gedijen katten het beste in een omgeving waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Door een aparte kattendag te organiseren, creëren we een serene sfeer waarin katten zich op hun gemak kunnen voelen en waarin ze kunnen genieten van een stressvrije trimervaring.

specialisten in het trimmen van katten

Wij zijn specialisten in het trimmen van katten en hebben alle kennis en middelen in huis om jouw kat de beste zorg te bieden. Onze kattentrimsalon biedt verschillende behandelingen aan, waaronder kammen, ontklitten en scheren.

Wist je dat trimmen niet alleen voor honden is? Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het trimmen van hun kat. Heeft jouw kat last van klitten, haarballen of overgewicht? Of lukt het jouw (oudere) kat niet meer om zelf zijn vacht te onderhouden? Dan kan een trimbeurt in onze kattentrimsalon uitkomst bieden. Het regelmatig verzorgen van de vacht in onze kattentrimsalon is geen overbodige luxe en kan klachten voorkomen.

Preventief trimmen is
ook mogelijk bij ons.

 Dit betekent dat jouw kat preventief gekamd wordt, waardoor hij bijna niet meer verhaart. Dit betekent veel minder stofzuigen voor jou thuis.

Jouw kat laten trimmen in onze trimsalon is een zorgvuldig proces waarbij we jouw kat de beste zorg bieden. Sommige katten laten zich bij ons zelfs makkelijker behandelen dan thuis. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jouw kat het beste kunnen behandelen.

Onze trimbehandeling bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder wassen, nagels knippen, sanitaire trim, kammen, klitten verwijderen en scheren. Soms is een combinatie nodig van kammen en scheren. We begrijpen dat sommige katten niet graag gekamd worden. Daarom bieden we ook scheren aan als alternatief.

Wist je dat de vacht van een kat voor het grootste gedeelte uit onderwol bestaat?

Het is belangrijk om regelmatig deze onderwol te verwijderen om klitten en vervilting te voorkomen. Onze professionals helpen jouw kat graag bij het 'ontwollen' van zijn vacht. Bij langharige katten is dit zelfs van essentieel belang, omdat zij meer moeite hebben om de onderwol eruit te krijgen door te wassen.

Hoe vaak jouw kat ontwolt moet worden, hangt af van het type vacht en de gezondheid van jouw kat. Over het algemeen adviseren wij om katten elke drie maanden te ontwollen. Bij oudere of zieke katten kan dit zelfs al om de twee maanden nodig zijn.

Kies voor de beste zorg voor jouw kat en maak een afspraak bij onze kattentrimsalon. Jouw kat zal weer speels worden, geaaid willen worden en weer plezier hebben. Wij zorgen voor een gezonde en blije kat!

https://animaren.salonized.com/widget_bookings/new?widget_id=28QzWSJHHoFcca2BKVmpLykf