Modellen boomer

Vaak hoor ik van mijn klanten dat ze denken dat een boomer hondje op een lengte geschoren moet worden.

Maar er zijn verschillende modellen mogelijk voor een boomer zoals (Puppyknip, Asian, Lang model of scheren).
Er zijn voor deze honden dus veel meer mogelijkheden dan alleen scheren op een lengte,  het gaat er ook om wat past bij uw hond.
Voor verschillende modellen kijk bij foto’s

Maar vergeet ook niet wat past bij uw situatie, borstel je veel of weinig, gaat de hond zwemmen, heeft hij een allergie of huid probleem.
En vergeet  het haar niet, want  alle modellen passen niet bij ieder haartype, dit komt omdat bij sommige modellen het haar echt omhoog moet staan(kroes/krulhaar) wil het mooi in model blijven.
Denk maar eens als u naar de kapper gaat en uw wilt een bepaald model geknipt hebben, dan zal de kapper waarschijnlijk ook naar al deze factoren vragen voordat ze het model er in zet.

Vraag daarom eens naar de mogelijkheden voor uw hond mocht u volgende keer in de trimsalon zijn. Het kan alleen maar mooier worden.

Boomer workshop in Den  Haag

Boomer workshop in Den Haag

Over de schrijver
Elke is de eigenaar en het gezicht van Animaren trimsalon. Elke heeft 4 jaar dierverzorging gestudeerd en hiervan 3 jaar stage gelopen in een trimsalon. In 2014 Animaren na een grote verbouwing geopend. Nog steeds volgt Elke regelmatig cursussen en workshops om haar kennis en vaardigheden te vergroten. Zo heeft ze ondanks de cursus hondenmassage afgerond, hierdoor is het makkelijk om de hond ook tijdens de behandeling zo rustig mogelijk te laten zijn.
Reactie plaatsen