Team Animaren

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Door onze krachten te bundelen kunnen we groeien als team maar ook individueel. Daarin dagen we elkaar uit door regelmatig als  team te trainen en te blijven ontwikkelen.  Zo kunnen we samen de mooie modellen knippen en de beste zorg bieden voor u en uw hond.

Eigenaar


Alles is voor mij gestart met een grote droom 10 jaar geleden. De droom van een trimsalon waar je met meerdere mensen samen werkt. Door die samenwerking kan je elkaar versterken waardoor je voor hond en eigenaar de beste zorg kan  geven. Naast het trimmen ben ik docent van de trimacademie. Daar leiden we trimsters op tot professionals.  Samen met andere trimster zit ik in het collectief DOODLE@HOME.. Daar helpen we baasjes met de verzorging van hun Doodle.  En sinds dit jaar coach ik trimmers naar een vitaler bedrijf.


Trimster

Ik woon samen met mijn vriend, onze dochter van 2 jaar en onze huisdieren Ik heb een passie voor dieren en in mijn vrij tijd, ben ik veel te vinden samen met mijn dochtertje & husky bij onze paarden. Ben ik daar niet te vinden dan ben ik gezellig op stap met mijn gezin en vrienden.

Via de uitlaat 2,5 jaar geleden (2020) kwam ik met Elke in contact. Ik vond het erg leuk en interessant om haar mee te helpen. Van 1 x kwam 2 x en daarna bleef ik plakken. Elke bleef het me steeds meer prikkelen om meer te leren en meer te doen in de salon. Zo doende ben ik de opleiding gaan doen en ben ik nu als trimster aan het werk

Mirjam

Trimter

ik woon in Steensel.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden en op mijn 16e heb ik mijn eerste eigen hond aangeschaft.

Ik heb ervoor gekozen om hondentrimmer te worden, omdat ik dan mijn liefde voor honden en mijn creativiteit kan combineren.

Milou

Washulp

Ik ben 24 jaar oud. En woon samen met mijn partner Axel, zoontje van 1 en onze pup Phoebe in schijndel. 

Ik ben opgegroeid met honden en dieren om me heen en honden zijn altijd mijn passie geweest. 

Sinds het begin van 2023 ben ik begonnen als washulp bij Animaren trimsalon en wat is dit een fijne plek om te werken! 


Senna

Trimster

Ik ben Senna ik ben 21 jaar oud. En ik kom uit veldhoven,  Ik ben  begonnen bij Aimaren omdat ik heel erg van dieren houdt. zo heb ik een dagje meegelopen in een trimsalon. en ik wist meteen dit is het voor mij. langs mijn passie voor dieren houd ik ook van lekker eten, feestjes en lekker op vakantie gaan.


Esmee

Trimster IO

Ik ben 21 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders, broer en onze hond Dj in Rosmalen. De opleiding paraveterinair heb ik vorig jaar afgerond, maar ik ben er tijdens deze opleiding achter gekomen dat mijn hart toch echt bij honden ligt. Ik vind het belangrijk dat alle dieren gezond en gelukkig zijn en daar is de vacht zeker een onderdeel van. Vandaar dat ik de nieuwe opleiding tot hondentrimster ben gestart, hiernaast volg ik ook nog de opleiding tot hondengedragstherapeut. Dit wil ik in de toekomst graag combineren om de honden zo een fijne en stressvrije trimbehandeling te geven.. En uiteraard dat de honden met plezier weer naar de trimsalon komen.

Maaike

Trimster IO

Ik ben in november begonnen  bij Elke. Over het algemeen sta ik er op maandag de hele dag, maar zo nu en dan ook wel eens een andere dag. Ik ben gek op honden en vind het trimmen erg leuk om te doen. Trimsalon Animaren is voor mij de ideale plek om het vak onder de knie te krijgen.

Daarnaast ben ik drie dagen per week werkzaam in de IT. Thuis heb ik een man, vier kinderen en twee honden, genoeg te doen dus. Tot ziens bij Animaren!