Team Animaren

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Het bundelen van onze krachten helpt ons groeien als team en als individuen. Dit daagt ons uit om regelmatig samen te trainen en te blijven ontwikkelen, zodat we samen de beste zorg kunnen bieden voor u en uw hond.

Het blijven trainen en ontwikkelen van ons team is daarbij essentieel. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hondentrimmen en -verzorging, kunnen we onze kennis uitbreiden en ons werk voortdurend verbeteren. Dit stelt ons in staat om de beste zorg te bieden voor u en uw hond.

Door samen te werken kunnen we niet alleen als team groeien, maar ook als individuen. We inspireren elkaar en dagen elkaar uit om beter te worden. Dit is wat ons team zo bijzonder maakt en waarom we zo trots zijn op wat we doen.

Ons team bestaat uit gepassioneerde hondentrimmers en -verzorgers die allemaal een bijdrage leveren aan onze collectieve groei. Door samen te werken kunnen we onze vaardigheden en expertise verbeteren, en zo de beste zorg bieden voor uw hond.

Kortom, door onze krachten te bundelen, blijven we ons ontwikkelen en groeien we als team en individuen. Dit stelt ons in staat om de mooiste modellen te knippen en de beste zorg te bieden voor uw hond.

Ons team

Elke

Eigenaar
Lees meer


Roxcana

Trimster
Lees meer

Mirjam

Trimster
Lees meer

Elisa

Trimster I.O

Senna

Trimster
Lees meer

Esmee

Trimster IO
Lees meer

Maaike

Trimster IO
Lees meer

Fleur

Trimster IO

Elke

Eigenaar

Alles is voor mij gestart met een grote droom 10 jaar geleden. De droom van een trimsalon waar je met meerdere mensen samen werkt. Door die samenwerking kan je elkaar versterken waardoor je voor hond en eigenaar de beste zorg kan  geven. Naast het trimmen ben ik docent van de trimacademie. Daar leiden we trimsters op tot professionals.  Samen met andere trimster zit ik in het collectief DOODLE@HOME.. Daar helpen we baasjes met de verzorging van hun Doodle.  En sinds dit jaar coach ik trimmers naar een vitaler bedrijf.

Roxcana

Trimster

Ik woon samen met mijn vriend, onze dochter van 2 jaar en onze huisdieren Ik heb een passie voor dieren en in mijn vrij tijd, ben ik veel te vinden samen met mijn dochtertje & husky bij onze paarden. Ben ik daar niet te vinden dan ben ik gezellig op stap met mijn gezin en vrienden.

Via de uitlaat 2,5 jaar geleden (2020) kwam ik met Elke in contact. Ik vond het erg leuk en interessant om haar mee te helpen. Van 1 x kwam 2 x en daarna bleef ik plakken. Elke bleef het me steeds meer prikkelen om meer te leren en meer te doen in de salon. Zo doende ben ik de opleiding gaan doen en ben ik nu als trimster aan het werk

Miriam

Trimster

ik woon in Steensel.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden en op mijn 16e heb ik mijn eerste eigen hond aangeschaft.

Ik heb ervoor gekozen om hondentrimmer te worden, omdat ik dan mijn liefde voor honden en mijn creativiteit kan combineren.

Senna

Trimster

Ik ben Senna ik ben 21 jaar oud. En ik kom uit veldhoven,  Ik ben  begonnen bij Aimaren omdat ik heel erg van dieren houdt. zo heb ik een dagje meegelopen in een trimsalon. en ik wist meteen dit is het voor mij. langs mijn passie voor dieren houd ik ook van lekker eten, feestjes en lekker op vakantie gaan.

Esmee

Trimster IO

Ik ben 21 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders, broer en onze hond Dj in Rosmalen. De opleiding paraveterinair heb ik vorig jaar  afgerond, maar ik ben er tijdens deze opleiding achter gekomen dat mijn hart toch echt bij honden ligt. Ik vind het belangrijk dat alle dieren gezond en gelukkig zijn en daar is de vacht zeker een onderdeel van. Vandaar dat ik de nieuwe opleiding tot hondentrimster ben gestart, hiernaast volg ik ook nog de opleiding tot hondengedragstherapeut. Dit wil ik in de toekomst graag combineren om de honden zo een fijne en stressvrije trimbehandeling te geven.. En uiteraard dat de honden met plezier weer naar de trimsalon komen.

Maaike

Trimster IO

Ik ben in november begonnen  bij Elke. Over het algemeen sta ik er op maandag de hele dag, maar zo nu en dan ook wel eens een andere dag. Ik ben gek op honden en vind het trimmen erg leuk om te doen. Trimsalon Animaren is voor mij de ideale plek om het vak onder de knie te krijgen.

Daarnaast ben ik drie dagen per week werkzaam in de IT. Thuis heb ik een man, vier kinderen en twee honden, genoeg te doen dus. Tot ziens bij Animaren!

Fleur

Trimster IO

Ik ben Fleur en woon in Den bosch met mijn vriend, onze hond en gekko's. Tijdens mijn studie toegepaste biologie kwam ik erachter dat mijn passie meer in de praktijk ligt met dieren en voornamelijk bij mijn grote liefde voor honden en hun zorg. Vol enthousiasme ben ik gestart met de trimacademie en leer ik dit mooie vak bij animaren in de praktijk. Daarnaast ben ik nog druk met vele hobby's en doe ik vrijwilligerswerk voor de dierenambulance.

Elisa

Trimster IO

Een aantal jaar geleden nadat mijn vriend en ik zijn gaan samenwonen, hebben wij ervoor gekozen om een hond te nemen, onze lieve Jax. Éen hond werd twee honden, knappe Beer. Beer is pomeriaan dus die heeft wel enige verzorging nodig aan zijn vacht, en hier begon het allemaal voor mij. De liefde voor honden was er altijd al, maar vanaf toen begon de interesse in het trimmersvak te kriebelen en heb ik ervoor gekozen om de opleiding via de Trimacademie te volgen en ik ben zo  bij Trimsalon Animaren terecht gekomen.

T