Trimsalon creatief

Trimsalon creatief is de nieuwe trend in Nederland. Hierdoor kan je meer kleur toevoegen aan de hond.
Dit kan door bijvoorbeeld de nagels te lakken, feather extension of bijvoorbeeld een sjabloon.Ook is het leuk om een bloem maken van poedelhaar, of een hartje scheren en kleuren.

Je kan ook meer kleur toevoegen door bijvoorbeeld de onderkant van de poten rose te maken of een groene staart te maken.
Dit kan met een spuitbus maar ook met krijt (dit geeft wel af op bekleding en muur).

De mogelijkheden zijn eindeloos en sommige zijn echt heel  leuk, maar er is een ding het allerbelangrijkste, de gezondheid van de hond.
We maken daarom ook gebruik van producten die geschikt zijn en veilig voor de hond., want de gezondheid van de hond staat voorop.

Mocht u  nu ook zoiets voor uw hond willen laat het dan weten en maak een afspraak.

Diamantje  naast het oor

Diamantje naast het oor

Over de schrijver
Elke is de eigenaar en het gezicht van Animaren trimsalon. Elke heeft 4 jaar dierverzorging gestudeerd en hiervan 3 jaar stage gelopen in een trimsalon. In 2014 Animaren na een grote verbouwing geopend. Nog steeds volgt Elke regelmatig cursussen en workshops om haar kennis en vaardigheden te vergroten. Zo heeft ze ondanks de cursus hondenmassage afgerond, hierdoor is het makkelijk om de hond ook tijdens de behandeling zo rustig mogelijk te laten zijn.
Reactie plaatsen